La realitzadora


Ariadna Costa (Tarragona, 1981) és Llicenciada en Comunicació Audiovisual. Va començar la seva carrera com a realitzadora a Més Tv, la televisió local de Tarragona. Des de llavors no ha parat de treballar tan en projectes de ficció com de realitat. Ha estat vuit anys a Barcelona col·laborant amb El Terrat, ha fet un centenar de reportatges per a la pàgina web Barcelona Visió i acaba de realitzar la sèrie Història Sobre Blanc, coproduïda per la Xarxa de Televisions Locals.
Ara torna a la seva ciutat natal per culminar amb aquest projecte, la pel·lícula documental La Platja Llarga. Durant els tres últims anys ha anat enregistrant tots els fets ocorreguts i ha seguit de molt aprop a la Lola Paniagua, la propulsora de la Plataforma Salvem la Platja Llarga.
El documental compta amb la participació de La Familia Produccions, un grup d'artistes tarragonins que s'uneix per col·laborar en projectes culturals com aquest que avui ens ocupa i que també es farà càrrec de la festa de presentació del documental a la ciutat de Tarragona.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada